Några ord…

Vill du veta mer om oss terapeuter på Hälsohuset i Huskvarna? Vi erbjuder behandlingar för din hälsa och ditt välbefinnande. Hos oss får du hjälp med medicinsk fotvård, hudvård och mycket mer.

Vi som jobbar på Hälsohuset är medlemmar i respektive yrkeskårers branschorganisationer och auktoriserade att utföra behandlingarna vi erbjuder. Fotterapeuterna är medlemmar i Sveriges Fotterapeuter, hudterapeuten är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

Varmt välkommen till oss på Erik Dahlbergsgatan 2!

abt-img

“När du älskar dig själv?

Det är då du är vackrare.”

Vårt underbara lag

Veta mer om oss

Anna-lena

Anna-Lena Hultgren

Jag startade upp salongen 2006, då under namnet Goa Fötter. Jag är utbildad medicinsk fotterapeut och arbetar med alla former av fotvård. Min specialitet är nageltrång.

Jag har ett samarbete med Öxnehaga Vårdcentrum vid medicinska diabetesfötter.

Veronica Lutgård

Jag har arbetat som hudterapeut sedan 2006. Jag utbildade mig till auktoriserad hudterapeut, med Cidesco examen, på Elisabethskolan i Göteborg. 2009 startade jag min salong i Jönköping och sedan 2013 finns jag på Hälsohuset i Huskvarna. Jag hjälper dig med en djuprengörande ansiktsbehandling och/eller ryggbehandling, fransfärgning, brynfärgning, formning av bryn, make-up, vaxning och pedikyr.

maria

Maria Johannesson

Jag har jobbat som undersköterska i många år. Har sedan utbildat mig till medicinsk fotterapeut och är på kliniken varje torsdag. Övriga dagar gör jag hembesök på både boenden och i hemmiljö.